Kokeile Mobiilivaihdetta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Täytä yhteystietosi ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä. Kun tarpeesi on kartoitettu, saat mobiilivaihteen käyttöösi veloituksetta.

  • Helppo käyttöönotto
  • Kokeile ilmaiseksi

Kokeile Mobiilivaihdetta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Täytä yhteystietosi ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä. Kun tarpeesi on kartoitettu, saat mobiilivaihteen käyttöösi veloituksetta.

  • Helppo käyttöönotto
  • Kokeile ilmaiseksi

GBC Mobiilivaihde

Kokonaisvaltainen asiakaspalveluratkaisu parantaa asiakkaiden tyytyväisyyttä ja lisää yrityksen tehokkuutta

Mobiilivaihde tehostaa sisään tulevien puheluiden hoitamista yrityksen koosta riippumatta. Työntekijät saavat käyttöönsä matkapuhelinsovelluksen, jonka avulla he pystyvät helposti hoitamaan puheluita ja ohjaamaan tavoitettavuuttaan.


Miten mobiilivaihde toimii?

Vaihteella kontrolloidaan tiedotteita, aukioloaikoja sekä asiakaspalveluryhmien jäseniä. Niin sanottujen soittoryhmien jäseniä voidaan kontrolloida joko keskitetysti tai mobiilisovelluksesta henkilökohtaisesti.

Vaihde sovelluksella voi kirjautua ryhmiin tai niistä pois, ja mikäli asiakaspalvelijalle annetaan oikeus niin hän voi sulkea sovelluksesta vaihteen.

GBC:n palvelussa voitte kilpailuttaa matkapuhelinliittymiä miten haluatte ettekä ole sidottuja yhteen operaattoriin. Palvelussa voitte käyttää matkapuhelimia, ohjelmistopuhelimia tai pöytäpuhelimia. Voitte yhdistää palveluun myös salatun sisäisen chat kanavan ohjelmistopuhelimien välille. Mobiilivaihde on toimii siis paikasta riippumatta. On asiakaspalvelunne sitten Suomessa tai ulkomailla. Palvelu toimii pilvipalveluissa sekä kahdella eri korkean tavoitettavuuden palvelinryppäällä, mikä takaa korkean käytettävyyden.

Palvelun käyttöönotto on vaivatonta ja nopeaa, mikäli olet kiinnostunut palvelusta niin ota ihmeessä yhteyttä!


Integraatio tietojärjestelmiin

Mobiilivaihde integroituu ulkoisiin tietojärjestelmiin. Integraatioilla voidaan vähentää turhaa työtä ja parantaa yrityksen tiedonkulkua. Lisätä yrityksen tehokkuutta ja samalla automatisoida toimintoja. AI tulee tuomaan lisäyksen asiakaspalveluun. Tekoäly vähentää monotonisia työtehtäviä ja sen integraatio voi mullistaa asiakaspalvelunne!VAIHDE Sovellus


Yritysnumeron näyttö suoraan matkapuhelimesta soitettaessa
Kutsunumeroon tulleiden saapuvien puhelujen keskitetty hallinta
Puhelujen välittäminen suoraan kontakteista
Puhelujen tallennus (optio)
Edulliset ulkomaan puhelut mm. Kiina, Venäjä, USA 0,06 eur/min

Olemme tuoneet markkinoille Vaihde nimisen sovelluksen Android ja iOS puhelimille. Lataa sovellus maksutta Google Play storesta tai App storesta. Käyttäjätunnuksen ja salasanan voitte tilata maksutta oheisesta lomakkeesta.

Vaihde sovelluksella voidaan soittaa kaikki kotimaan ja ulkomaan puhelut GBC:n kulloinkin voimassa olevan hinnaston mukaisesti, lisättynä mpm. Vaihde sovellus on korvannut vanhan GBC Dialer sovelluksen 1.5.2018

Asiakasesimerkki mobiilivaihteesta

Mobiiilivaihde Kauneushoitola Kahdeksannelle Aistille

Kauneushoitola Kahdeksas Aisti tarjoaa asiakkailleen monipuoliset ja tarkkaan suunnitellut hoitokokonaisuudet. Korkealaatuinen palveluvalikoima on luotu yhteistyönä hyvinvointialan eri ammattilaisten kanssa. Hoitola sijaitsee aivan Tampereen keskustassa.

Liiketoiminnan kasvaessa hoitolaan tulleiden puheluiden määrä on kasvanut voimakkaasti. Puhelinliikenteen ohjaus yleisestä numerosta juuri oikealle hoitajalle toteutettiin GBC:n Mobiilivaihteessa valikkorakenteella. Puherobotin avulla tiedotteista saatiin helposti ja edullisesti erittäin ammattimaiset ja laadukkaat. Vastaamattomat puhelut rekisteröidään tarkkaan ja asiakkailla on mahdollisuus jättää viesti tarkempia ohjeita varten.

"Olemme kokonaisuutena olleet todella tyytyväisiä saamaamme palveluun. Lisäksi GBC:n Mobiilivaihde on erittäin onnistunut ratkaisu juuri tämän tyyppiseen liiketoimintaan," kertoo Kahdeksannen Aistin omistaja Sanna Lehtimäki.

Tutustu tarkemmin Kahdeksannen Aistin tarjontaan www-sivuilla: https://www.8aisti.com/

Asiakkaitamme