Kokeile Mobiilivaihdetta ilmaiseksi 30 päivän ajan

Täytä yhteystietosi ja myyjämme ottaa sinuun yhteyttä. Kun tarpeesi on kartoitettu, saat mobiilivaihteen käyttöösi veloituksetta.

Operaattoripalvelut

Puhelinjärjestelmät ja operaattoripalvelut yhdestä paikasta. VoIP osaamista jo vuodesta 2001. Tuotteemme sopivat kaikenkokoisille yrityksille.

Mobiilivaihde

Mobiilivaihde tehostaa sisään tulevien puheluiden hoitamista yrityksen koosta riippumatta. Skaalautuva ja monipuolinen ratkaisu.

SIP Trunk

Perus SIP trunk palvelussa ei rajoiteta yhtaikaisten puheluiden määrää.


Puhelinjärjestelmät

Puhelinjärjestelmä tehostaa sisään tulevien puheluiden hoitamista yrityksen koosta riippumatta. Skaalautuva ja monipuolinen ratkaisu.

Microsoft Teams

GBC yhdistää Microsoftin Teams:n julkiseen puhelinverkkoon sertifioidun AudioCodes Direct Routing palvelun kautta. Käyttöönotto on tehty helpoksi.


Integraatiot

Puheludata saadaan tallennettua CRM ratkaisuun. Tuleva puhelu avaa asiakaskortin ja CRM järjestelmästä voidaan soittaa klikkaamalla.

Takaisinsoittopalvelu

Takaisinsoitto voidaan liittää nykyiseen puhelinjärjestelmäratkaisuunne tai GBC Networksin toimittamaan puhelinjärjestelmään.


Puheluiden tallennus

Puhelujen tallennuksen saat lisäpalveluna mihin tahansa ratkaisuumme.

Ulkoistettu vaihteenhoito

Ratkaisussamme voitte vapauttaa resursseja vaihteenhoidostanne. GBC:n ulkoistettu vaihteenhoitopalvelu on liitettävissä kaikille asiakkaillemme sekä uusille asiakkaille.