Asiakasesimerkkejä

Alla muutamia asiakkaitamme


Meillä on kaiken kokoisia asiakkaita, useilta eri toimialoilta. Alla muutamia esimerkkejä asiakastoteutuksista.


Fennoa

SIP-trunk Live Agent-asiakaspalvelujärjestelmään

Fennoa Oy on tammikuussa 2014 perustettu täysin kotimaisessa yksityisomistuksessa oleva yritys. Yrityksen tuote, Fennoa, on taloushallinnon kokonaisratkaisu tilitoimistoille ja heidän asiakkailleen. Fennoa sisältää useita eri toimintoja tehokkaana kokonaisuutena, jolla saavutetaan täysin saumaton yhteiskäyttö tilitoimiston ja heidän asiakkaidensa välille.

Keväällä 2019 Fennoa Oy otti käyttöön Live Agent-asiakaspalvelujärjestelmän, ja tarkoituksena oli saada myös puhelinliikenne integroitumaan osaksi uutta järjestelmää. Ratkaisuksi valittiin GBC:n SIP-trunk.

"Pystymme palvelemaan asiakkaitamme paremmin, kun kaikki yhteydenottokanavat löytyvät yhdestä paikasta. Puheluliikenteen vieminen osaksi uutta järjestelmää sujui erittäin vaivattomasti GBC:n SIP-trunkin avulla ja asiakkaillemme tuttu vanha 010 yritysnumerommekin kääntyi ongelmitta aiemmalta operaattorilta GBC:lle. Äänenlaatu ja yleinen toimivuus on nyt erinomaista, selvästi parempaa kuin aiemmin käyttämässämme suuren operaattorin mobiilivaihteessa. Hintakin on kohdillaan.", kertoo Fennoan toimitusjohtaja Mikko Kalliovaara.


Leader Foods Oy

Leader Foods Oy on suomalainen, vuonna 2001 perustettu elintarvikealanyritys. Valmistamme ja markkinoimme laadukkaita, proteiinipitoisia elintarvikkeita, terveystuotteita, vitamiineja ja urheiluravinteita sekä superfoodeja. Leaderin kaikki tuotteet valmistetaan Suomessa omissa tehtaissa. Yrityksen palveluksessa työskentelee 80 henkilöä Suomessa ja Ruotsissa.

Tavoitettavuus, järjestelmän keveys ja käytettävyys oli lähtökohta, kun lähdimme rakentamaan Leader Foodsin vaihdepalvelua. Tavoitettavuudella tämän asiakkaan kohdalla tarkoitetaan sitä, että yksikään yhteydenotto ei jää huomioimatta. Jos vaihteeseen ei vastata, niin henkilökuntaa muistutetaan SMS-viestillä, että johonkin yhteydenottoon on jäänyt vastaamatta.

Järjestelmä on hyvin kevyt ja helpposti käyttöön otettava. Järjestelmä rakennettiin olemassa olevien mobiililiittymien päälle. GBC Networksin mobiilivaihde, kun toimii kaikkien operaattoreiden liittymien kanssa erinomaisesti yhteen.


Suomen Vartijat

Suomen Vartijat on erikoistunut taloyhtiöiden vartiointipalveluihin. Yhdistetty palvelukonsepti tuo pysäköinninvalvonnan ja vartiointipalveluihin uudenlaisen ja kustannustehokkaan kokonaispalvelun taloyhtiöille.

Suomen vartijat tarvitsivat huomattavan puhelumäärään käsittelemiseen automaattisen vastaajapalvelun sekä yritysnumeroinnin. Aikaisemmin vastauspalvelu käsiteltiin ilman tavoitettavuuspalvelua, joka ei riittänyt nykyisiin tarpeisiin.

Ratkaisuksi valittiin GBC Networks IVR –ja operaattoripalvelu. Suomen vartijoille toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti äänivalikot ja yritysnumeroinnit vartiointipalveluille sekä pysäköinninvalvonnalle.

Ratkaisu toteutettiin nopealla aikataululla ja asiakas sai käyttöönsä tavoitettavuuspalvelun reilussa viikossa tilauksesta.


Rockwool

Maailman suurin kivivillan valmistaja ROCKWOOL® on vuonna 1937 perustettu tanskalainen yritys.

ROCKWOOL panostaa voimakkaasti tuotekehitykseen ja -tutkimukseen. Ympäristöystävällisten, paloturvallisten ja energiatehokkaiden tuotteiden ja ratkaisujen kehittäminen on toiminnan johtoajatuksena.

ROCKWOOL käynnisti liiketoimintansa Suomessa vuonna 2003. Yhtiön asiakaskunta koostuu muun muassa tukku- ja rakennustarvikeliikkeistä, rakennus- ja eristysliikkeistä, sekä elementti- ja talotehtaista.

GBC Networks on toimittanut kesän aikana ROCKWOOLIN Suomen toiminnoille ylläpidetyn puhelinjärjestelmän, datayhteydet sekä ylivuotopalveluna ulkoistetun vaihteenhoitopalvelun. Muutoksella ROCKWOOLIN puhelinjärjestelmät saatiin päivitettyä kustannustehokkaasti. Samalla päästiin eroon useasta eri palveluntuottajasta.

Puhelinjärjestelmän ja datayhteyksien käyttöönotto hoidettiin asteittain kesän aikana katkoitta.


Buy now