Puhelinjärjestelmiä yrityksille jo vuodesta 2001

Puhelinjärjestelmät yrityksille

GBC Networks Oy

Puhelinjärjestelmät ja VOIP -palvelut

GBC Networks on tuottanut puhelinjärjestelmä ja VoIP -palveluita jo vuodesta 2001. GBC Networks Oy on Suomalainen teleoperaattori, ja tarjoaa palveluita paikallisista palvelinsaleista. GBC Networks Oy on osa Somic konsernia.

Olemme erikoistuneet tuottamaan monipuolisia puhelinjärjestelmiä kaiken kokoisille yrityksille - olemme innovatiivinen puhelinjärjestelmä kumppaninne, joka tuottaa modernin tekniikan mahdollistamia palveluita kilpailukykyiseen hintaan.

Moderni ja kustannustehokas puhelinjärjestelmä

Tuotamme VoIP- puhelinjärjestelmä ja operaattoripalvelut yhtenä kokonaisuutena. Näin voimme tuottaa jokaisella asiakkaallemme ylläpidetyn, sekä tarpeita vastaavan ratkaisun, johon saadaan liitettyä tavoitettavuuden kannalta oleelliset toiminnallisuudet.

Mikäli tarvitsette modernin ja kustannustehokaan kommunikaatioratkaisun yrityksenne viestintään, otathan yhteyttä. Toteutamme myös white label mallilla ratkaisujamme jäälleenmyytäväksi.

Pilvipohjainen vs perinteinen puhelinjärjestelmä

Pääasiassa tuotamme ja toteutamme pilvipohjaisia puhelinjärjestelmiä, mutta voimme tuoda palvelumme myös osaksi perinteistä puhelinjärjestelmää. Perinteinen puhelinjärjestelmä tarkoittaa yleensä järjestelmää, jossa asiakkaan omissa tiloissa on jonkinlainen tietokone/palvelin, joka joka hoitaa puhelinjärjestelmän virkaa. Meiltä saat perinteiseen puhelinjärjestelmään edullisesti puheyhteydet.

Puhelinjärjestelmät ja asiakastyytyväisyys

Panostamme voimakkaasti asiakastyytyväisyyteen. Kaikkia ratkaisuja suunniteltaessa otetaan ensisijaisesti huomioon käyttäjäystävällisyys ja vaivattomuus. GBC:n periaatteiden mukaisesti jokaiselle asiakkaalle tuotetaan konkreettista etua asiakkuudesta asiakastyytyväisyyden ja innovatiivisen palvelun muodossa.


  • Mobiilivaihteemme on operaattoririippumaton.
  • Puhelinjärjestelmissämme on läpinäkyvä hinnoittelu.
  • Puhelinjärjestelmämme on käyttäjäystävällinen ja toimiva.
  • Puhelinjärjestelmämme on helposti integroitavissa .

Tutustu palveluihimme

Power-Deriva

Tallentava puhelinjärjestelmä sijoituspalveluyritykselle.

Power-Deriva tarjoaa tukkumarkkinoilla toimiville yritys- ja yhteisöasiakkaille sähkömarkkinoihin liittyviä salkunhallinnan, johdannaiskaupankäynnin, sähkönhankinnan ja konsultoinnin palveluita. Toiminnan tarkoituksena on tarjota asiakkaille alan luotettavimmat ja laadukkaimmat palvelut.

Power-Derivan tominnassa sääntely asettaa merkittäviä rajoituksia myös puhelinjärjestelmälle. Vanha kiinteä puhelinkeskus olisi vaatinut merkittäviä lisäinvestointeja, joten yrityksessä mietittiin voisiko asiaa hoitaa pilvipohjaisesti. Toivomus oli myös, että jatkossa puheluita voisi hoitaa aiempaa joustavammin myös etänä. Reunaehtona oli kuitenkin, että ratkaisun pitää täyttää alalla voimassa olevat standardit ja suositukset, kuten MiFIDII-direktiivin, sekä ESMAn suositukset pilvipalveluiden ulkoistamisesta. Ratkaisuksi valittiin GBC:n tallentava puhelinjärjestelmä.

"Ohjelmistopuhelinta on helppo käyttää ja yhteydet ovat toimineet luotettavasti. Mahdollisuus hoitaa deskiin ja vaihteeseen tulevat puhelut etänä on myös meille erittäin hyödyllinen ominaisuus," kertoo Power-Derivan Portfolio Manager Jani Rasilainen. "Joustavammasta mallista huolimatta GBC;n puhelinjärjestelmä tulee meille itse asiassa merkittävästi aiempaa edullisemmaksi," Rasilainen kiittelee.

Tutustu tarkemmin Power-Derivan toimintaan www-sivuilla: https://power-deriva.fi/

Puhelinjärjestelmä asiakkaitamme