Suomen Vartijat

Tietoa Asiakkaasta

Suomen Vartijat

Oulu | Kemi | Tornio | Kajaani | Vaasa | Rovaniemi

Suomen Vartijat on erikoistunut taloyhtiöiden vartiointipalveluihin. Yhdistetty palvelukonsepti tuo pysäköinninvalvonnan ja vartiointipalveluihin uudenlaisen ja kustannustehokkaan kokonaispalvelun taloyhtiöille.

Taloyhtiöiden vartiointipalvelut

Taloyhtiöiden vartiointisopimuksen tarkoitus on ylläpitää yleistä turvallisuutta sekä ennaltaehkäistä levottomuutta ja taloyhtiöiden rakennuksiin kohdistuvaa ilkivaltaa asuinalueilla.

Muut vartiointipalvelut

Suomen Vartijat tarjoaa turvallisuuspalveluita myös yrityksille sekä yksityisille. Suomen vartijat voi tarjota teille tarpeidenne perusteella suunniteltuja, yksilöllisiä vartiointipalveluita tai vaikka kattavan turvallisuusratkaisun.

 

Suomen vartijat tarvitsivat huomattavan puhelumäärään käsittelemiseen automaattisen vastaajapalvelun sekä yritysnumeroinnin. Aikaisemmin vastauspalvelu käsiteltiin ilman tavoitettavuuspalvelua, joka ei riittänyt nykyisiin tarpeisiin.

Ratkaisuksi valittiin GBC Networks IVR –ja operaattoripalvelu. Suomen vartijoille toteutettiin asiakkaan toiveiden mukaisesti äänivalikot ja yritysnumeroinnit vartiointipalveluille sekä pysäköinninvalvonnalle.

Ratkaisu toteutettiin nopealla aikataululla ja asiakas sai käyttöönsä tavoitettavuuspalvelun reilussa viikossa tilauksesta.

IVR -Valikot 100%
uusi yritysnumerointi 100%
FinlandEnglish