Oy Sika Finland Ab

Tietoa asiakkaasta

Oy Sika Finland Ab –maayhtiö on perustettu v. 1985. Liikevaihto vuonna 2014 oli 31,4 miljoonaa euroa ja henkilöstöä 47.

Päätuotealueita ovat rakennus-, ajoneuvo- ja laivanrakennusteollisuuden tiivistys – liimaus -vaimennus – jäykistäminen ja niihin liittyvät korkealuokkaiset tuotemenetelmät: tiivistys- ja liimamassat, betonin lisäaineet, betoninkorjaustuotteet, rakenteelliset vaimennus- ja vahvistusmateriaalit, vedeneristystuotteet, lattialiimat, -tasoitteet ja -pinnoitteet, laatoitus- sekä vesikatemateriaalit. Tuotemerkit: Sika, Casco, Schönox, Erikeeper ja Synteko.

sika finland puhelinjärjetelmä referenssi

 

 

 

Sika Finland otti käyttöönsä IP –vaihderatkaisun, jossa oleellisena osana on myös GSM vaihderatkaisu. Muutoksella asiakkaan kolmesta eri vaihdepalvelun toimittajasta päästiin yhteen ja samalla tavoitettavuusketjut saatiin kuntoon. Asiakas hallitsee soittoketjut jatkossa itse keskitetyltä hallintasivustolta. Soittoketjuissa käytetään IP –puhelimia sekä suurelta osin myös GSM –puhelimia.

TLA –numerointi on jatkossa GBC Networksin operaattoritunnuksella ja asiakas voi vapaasti kilpailuttaa mobiilipalvelunsa haluamalleen operaattorille. Ratkaisu toimitettiin täysin palvelumallilla ja asiakkaan tiloissa ei ole paikallista puhelinvaihdetta. Näin ratkaisu on joustava tulevaisuuden muutoksille.

Skills
IP -Puhelinjärjestelmä 100%
GSM vaihde 100%
Hallintaportaali 100%
Sika Finland
FinlandEnglish