Prowash Oy

Tietoa Asiakkaasta

Prowash Oy on suomalainen perheyritys. Prowash edustaa maailman suurimman autonpesulaitevalmistajan, Washtecin tuotteita. Washtecin pesukoneilla pestään noin puolet Suomen automaattipesuista.

prowash GBC Networks referenssi

Puhepalvelut ja tavoitettavuus ovat tärkeä osa Prowashin asiakaspalvelua. Prowash tarvitsi ratkaisun, jossa puhelut ohjautuvat aina oikeille henkilöille ilman asiakkaan siirtelyä linjalta toiselle. Ratkaisuksi valittiin GBC Mobiilivaihde ja siihen lisäosaksi IVR –valikot sekä takaisinsoittopalvelut eri soittoketjuille. Päivystyksen ja muiden soittoketjujen ryhmät hallitaan web –portaalista. GBC Mobiilivaihde toteutettiin asiakkaan olemassa oleviin matkapuhelinliittymiin ja yritysnumerointi siirrettiin GBC Networksille.

Prowashille on ensisijaisen tärkeää huollon tavoitettavuus. Huoltomme toimii myös iltaisin ja viikonloppuisin ja huoltopuhelimeen vastaaja vaihtuu usein päivitysvuorojen mukaan. Tutkimme useita eri mobiilivaihderatkaisuja ja olimme jo päätymässä kalliiseen omaan vaihderatkaisuun. Onneksi löysimme GBC:n; jo lähtökohtaisesti heidän mobiilivaihteensa tuntui soveltuvan meidän tarpeeseemme, mutta heidän tekemillään pienillä muutoksilla palveluun, saatiin vaihteen soveltuvuus meille 100%:seksi. Huollon tavoitettavuus on parantunut huomattavasti. Olemme tyytyväisiä palveluun, mainitsee Prowashin toimitusjohtaja Rudi Steiner.

GBC Mobiilivaihde 100%
IVR Valikot 100%
Takaisinsoittopalvelut 100%
Prowash
FinlandEnglish