JYSK – IVR valikot

Tietoa Asiakkaasta

JYSK mobiilivaihde

JYSK käyttää GBC:n IVR puhelinjärjestelmää

JYSK on kansainvälinen jälleenmyyntiketju, joka myy ”kaikkea kotiin”. Ketjun omistaa sen alkuperäinen omistaja Lars Larsen. Hänet tunnetaan kaikkialla Tanskassa maan johtavana kauppiaana, jolla on aina ”loistava tarjous”.
Tällä hetkellä JYSK-konserni n 2.100 myymälää seuraavissa 36 maassa eri puolilla maailmaa: Tanska, Norja, Ruotsi, Suomi, Puola, Tšekki, Unkari, Alankomaat, Slovakia, Saksa, Itävalta, Sveitsi, Islanti, Kanada, Grönlanti, Fär-saaret, Viro, Latvia, Liettua, Ukraina, Kosovo, Bulgaria, Kazakstan, Romania, Ranska, Isossa-Britannia, Slovenia, Makedonia, Kroatia, Italia, Espanja, Bosnia-Herzegovina, Kiina, Serbia, Armenia ja Indonesia.

Sana ”JYSK” on aina tarkoituksellisesti sisällytetty yrityksen nimeen. Tanskan kielessä ”JYSK” viittaa mihin tai kehen tahansa Jyllannin niemimaalla – kuten Lars Larseniin – ja se liitetään usein maltillisuuteen, perusteellisuuteen ja rehellisyyteen, mihin kolmeen arvoon Larsen itsekin on aina samaistunut. JYSK edustaa luotettavuutta, ja edullinen tarjous on aina edullinen tarjous.

 

JYSK Oy halusi ulkoistaa valtakunnallisen vastaajapalvelun (IVR -valikon). Palvelu on täysin GBC:n ylläpidossa ja kaikki muutokset tehdään GBC:n toimesta. Muutoksella JYSK halusi vapauttaa resursseja omasta ylläpidostaan.

Palvelu toteutettiin nopealla aikataululla ilman käyttökatkoja.

Keskeistä ratkaisussa:

  • Toimipisteiden haku omalla postinumerolla.
  • JYSK:n jokaiselle toimipisteelle kohdistettiin lähin gps paikkatieto.
  • Paikkatietoa käytetään hyväksi lähimpien postinumeroiden löytämiseksi.

JYSK:lle toimitettiin myös jokaiseen toimipisteeseen fax email – faksipalvelu. Asiakkaamme sai fax email palvelusta huomattavat kustannussäästöt, koska jokaisessa toimipisteessä ei tarvita analogisia perusliittymiä.

Ylläpidetty IP -vaihde GBC:n hallinnoimana 100%
Automaattinen vastaajapalvelu (IVR) 100%
Fax email - faksipalvelut 100%
Toimipisteiden haku omalla postinumerolla 100%
Jysk
FinlandEnglish