Best-Caravan Oy

Tietoa Asiakkaasta

Best-Caravan Oy – otti käyttöönsä GBC Networksin mobiilivaihde ratkaisun sekä ulkoistetun vaihdepalvelun

Best-Caravan Oy on matkailuautojen ja -vaunujen monimerkkitalo. Best-Caravan Edustaaa Euroopan arvostetuimpia ja eniten myytyjä merkkejä, joiden mallistot täydentävät toisiaan ja tarjoavat asiakkaille täyden valikoiman eri käyttötarkoituksiin ja erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja. Best-Caravan pitää aina varastossa laajan valikoiman uusimpia malleja tutustumista varten. Heiltä löytyy myös aina hyvä valikoima siistejä vaihdokkeja kilpailukykyiseen hintaan.

Best-Caravan on kehittänyt huoltopalvelua Hyvinkään toimipisteeseen. Best-Caravan tarjoaa huolto- ja korjauspalvelut kaikkiin merkkeihin. Pieniin äkillisiin vikoihin Best-Caravan on kehittänyt pikahuollon, jonne voi ajaa aikaa varaamatta. Hyvin huollettu matkailuauto tai -vaunu on huoleton matkakumppani.

Best-caravan mobiilivaihde referenssi

Best-caravan on matkailuautojen monimerkkitalo

Best-Caravanin tavoitettavuuden parantamiseksi päädyimme yhdessä asiakkaan kanssa ulkoistettuun vaihteenhoitopalveluun yhdessä GBC:n vaihdepalvelun kanssa. GBC:n vaihdepalvelu tukee ulkoistettua vaihteenhoitoa kolmen eri toimipisteen asiakaspalveluryhmissä. Asiakas pystyy hallitsemaan ryhmiä itse keskitetyltä hallintasivuostolta.

Yliheitto meni viimeisen päälle. Olen todella tyytyväinen järjestelmän käyttöönottoon. GBC:n pojat hoiti hommansa hyvin”, mainitsee Best-Caravanin toimitusjohtaja Lasse Sorvari

 

Käyttökatkoa järjestelmän vaihdossa ei tullut lainkaan. Yritysnumerointi siirrettiin GBC:n vaihdepalveluun kaikkien toimipisteiden osalta keskitetysti. Samalla otettiin käyttöön ulkoistettu vaihteenhoitopalvelu.

Nyt Best-Caravanin tavoittaa entistä paremmin ja puhelut päätyvät aina oikeille henkilöille ja ryhmille.

 

Ulkoistettu vaihteenhoito 100%
IP -vaihdepalvelu - mobiilivaihde 100%
Yrityspooli mobiilipalveluille 100%
Yritysinternet yhteydet 100%
Best-Caravan
FinlandEnglish