Arts & Minds

Tietoa asiakkaasta

GBC toimittaa Arts&Mindsille IVR -valikoita

 

Olemme toteuttaneet yhteistyössä Tietotoimisto.fi:n kanssa työajanseurannan, jossa palveluun kirjautuminen tapahtuu soittamalla palvelunumeroon. Palvelunumerossa on GBC:n rakentama automaattinen vastaajapalvelu (IVR), joka ohjaa asiakkaan antaman tiedon Tietotoimisto.fi:n rajapintaan. (Kirjautuminen oikeaan paikkaan ja kirjautuminen oikeasta paikasta pois)

29.08.2014 Arts&Minds ja GBC Networks pääsivät sopimukseen uuden IVR -palvelun tuottamisesta työajanseurannan tiedon keräämiseksi.

Alkuvuonna 2014 GBC Networks toimitti vastaavanlaisen ympäristön yhteistyössä Arts & Mindsin kanssa.

Arts Minds IVR referenssi

Tietotoimisto.fi:n työajanseuranta pitää sisällään seuraavat palvelut:

Ohjelmisto työajan kirjaamiseen ja seurantaan

A&M Työaika on tarkoitettu yrityksen, yrityksen osan tai organisaation työaikatietojen keruu- ja raportointijärjestelmäksi. Tarvittaessa ohjelmistoa voidaan käyttää joustavasti myös eri toimipisteistä.

Ohjelmassa on kaksi perustapaa, joilla asiakkaan työt voidaan tarkemmin kohdistaa. Käytössä voi olla työlajit, jotka ovat yhteisiä kaikille asiakkaille. Toinen vaihtoehto on, että käytössä on projektit, jotka avataan ja nimetään kullekin asiakkaalle erikseen.

Myös tuntien syötössä on erilaisia mahdollisuuksia:

–       Työn kesto voidaan syöttää suoraan tunteina ja minuutteina, joko yhdet tunnit kerrallaan tai tunnit syötetään viikon tuntikorttiin

–       Työn kesto voidaan syöttää työn alkamisen ja päättymisen kellonaikoina

–       Työn kesto voidaan syöttää sisään ja ulos painonapeilla

Ohjelmisto on toteutettu joustavaksi siten, että kukin palvelun käyttäjäyritys nimeää omaan toimintaansa sopivalla tavalla tarvittavat perustiedot.

A&M Työaika on yrityksen todellinen tietopankki. Ohjelmistoon sisältyvän raportoinnin kautta voidaan kertyneitä tuntisaldoja seurata eri näkökulmilla:

–       asiakkaittain

–       projekteittain tai työlajeittain

–       henkilöittäin

–       projektien luokittelujen perusteella

Lue palvelusta lisää tästä

 

Skills
IP -Puhelinjärjestelmä Arts & Minds Oy:llä 100%
IVR -valikko työajanseurantaa varten 100%
Tietotoimisto.fi Työajanseuranta
FinlandEnglish