GBC Mobiilivaihde tausta

Puhelinjärjestelmät

GBC Virtuaalivaihde PRO

GBC Mobiilivaihde MINI ja PLUS

PuhelinjärjestelmätTarpeita vastaavaa puhelinjärjestelmä säästää kustannuksia ja parantaa tavoitettavuutta. GBC:n kattava tuoteperhe IP -pohjaisista puhelinjärjestelmistä tarjoaa kustannustehokkaan kommunikaatioratkaisun kaiken kokoisille yrityksille.

GBC Virtuaalivaihde PRO on kattava kommunnikaatioratkaisu kaiken kokoisille yrityksille. Ota yhteyttä, katsotaan teille yhdessä sopivin ratkaisu.

Kysy lisää yritysmyynnistämme puh. 09 3478 3660GBC VoIP Puhelinjärjestelmä toteutetaan virtuaalisella vaihderatkaisulla, jossa asiakkaan tiloihin ei tarvita fyysistä puhelinvaihdetta.

Puhelinjärjestelmä sisältää kaikki perinteisen puhelinjärjestelmän ominaisuudet, erona kuitenkin perinteisiin vaihderatkaisuihin on huomattavasti muunneltavampi ja kustannustehokkaampi puhelinvaihde toimintaympäristö.

Puhelinjärjestelmä voidaan toteuttaa tarvittaessa myös paikallisella puhelinvaihteella asiakkaan omiin tiloihin.

Molemmissa puhelinjärjestelmä toteutusvaihtoehdoissa voidaan käyttää päätelaitteina:

SAAPUVIEN PUHELUJEN TOIMINNOT PUHELINJÄRJESTELMÄ:


 • Puheluiden ohjaukset kellonaikojen ja päivien mukaan (IP -ja GSM -puhelimiin)
 • Sisäänsoittoryhmät ja useat kutsunumerot esim. myynti, asiakaspalvelu ja tekninen tuki
 • Automaattiset vastaajapalvelut (IVR)
 • Mobiilialaliittymät
 • Puheposti
 • Soitonsiirrot ja viiveistetyt ohjaukset
 • Puheluiden poiminta

VARATTU -TOIMINNOT:


 • Jonotiedotteet
 • Aloitus-, tauko-, ja pitomusiikit
 • Ylivuotopalvelut

PUHELUJEN VÄLITYS:


 • Puhelujen välitys alanumeroihin ja GSM -numeroihin
 • Puhelujen välitys IP -puhelimista ja GSM -puhelimista
 • Käännöt suoraan tai välikyselyillä


Voitte säilyttää vanhan TLA- tai yritysnumeroinnin ja siirtää ne helposti GBC Networksin operaattoritunnukselle (esim. 09 alkuiset ja 010 alkuiset numerot). Voimme myös avata kokonaan uusia numeroavaruuksia käyttöönne. Numeroiden siirron jälkeen vanhan operaattorin ylläpitokulut poistuvat kokonaisuudessaan.

GBC yritysliittymät voidaan räätälöidä minuuttikohtaisesta hinnoittelusta aina yrityspooli ratkaisuihin. IP -liittymät ja mobiililiittymät voidaan paketoida yhdeksi toiminnalliseksi kokonaisuudeksi, jolloin kustannusten seuraaminen ja optimointi helpottuu.

Jokaiselle käyttäjälle voidaan yksilöidä paras mahdollinen liittymä. Toimistotyöntekijöille IP -Puhelimet ja liikkuvalle henkilöstölle mobiililiittymät.

Mobiilikäyttäjille on liitettävissä liikkuvat laajakaistat yhden megan liittymästä aina 4G -liittymiin.


GBC virtuaalivaihde pitää sisällään hallintasivuston, jolla ohjataan ja seurataan puhelinjärjestelmän puhelinliikennettä.

Hallintasivustolle voitte kirjautua mistä vain, jolloin esim. soittoketjujen ja aikaohjauksien hallinointi helpottuu.

SIVUSTOTYÖKALUJA
 • Puhelinvaihteen soittoryhmät
 • Puhelinvaihteen aikaohjaukset
 • Puhelinvaihteen aukioloajat ja tiedotteet
 • Puhelinvaihde raportoinnit
 • Puhelujen tallennukset


Tutustu portal perusominaisuuksiin oheisesta linkistä Portal käyttöohje

GBC Connect (webRTC) on välitys- ja puheluiden seurantaympäristö, joka toimii Google Chromella. Asiakkaan puolelta käyttöönotto ei vaadi asennuksia, koska se toimii suoraan internet selaimelta. Katso lisää GBC Connect


IVR -palvelu vapauttaa resursseja vaihteenhoidosta. GBC -IVR palvelu ohjaa asiakkaan varmasti aina oikeaan paikkaan.

Ratkaisussa automaattinen puhelinjärjestelmän äänivalikko ohjaa asiakkaan haluamaanne ryhmään tai henkilölle.

Katso lisää asiakastoteutuksista IVR puhelinvaihde JYSK Oy ja Kainuun Voima Oy


Palvelu toimii yksinkertaisesti. Mikäli yritysnumeronne ei vastaa toivotussa ajassa, annamme soittajalle äänitiedoitteen.

Äänitiedoitteessa soittaja voi halutessaan jättää takaisinsoittopyynnön pikanäppäimellä, jolloin soittajan tiedot tallentuvat järjestelmäämme.

Soittajan tiedot välittyvät automaattisesti teille haluamallanne tavalla. Tiedot voidaan tuottaa portaaliin tai sähköpostiinne.

Palvelu on liitettävissä kaikille GBC Networksin asiakkaille, joilla on käytössä GBC:n vaihdepalvelu

Katso lisää takaisinsoittopalvelu


Konferenssipuhelut voidaan toteuttaa konferenssipuhelimella tai virtuaalisella konferenssihuonepalvelulla.

Koferenssihuonepalvelu on sopiva vaihtoehto muutaman henkilön konferenssipuhelulle, jossa puheluun osallistuvat henkilöt ovat fyysisesti eri paikoissa.

Ratkaisussa asiakkaalle toimitetaan yritysnumero ja tunnukset puheluun liittymistä varten. Kun pääkäyttäjä liittyy konferenssipuheluun on konferenssi valmis.


Fax email - faksipalvelu on helppo ja nykyaikainen tapa hoitaa yrityksenne faksit. Faksit lähetetään ja vastaanotetaan suojatun yhteyden kautta suoraan GBC:n hallintasivustolta.

Fax email palvelu on vaivaton tapa lähettää ja vastaanottaa isoja asiakirjoja. Lähtevät faksit on helppo lähettää mihin tahansa numeroon. Saapuvat faksit tallentuvat automaattisesti inbox-kansioon. Saapuvasta faksista tulee aina automaattinen ilmoitus sähköpostitse. Helppo etähallinnointi, voitte kirjautua sisään palveluun mistä tahansa.
FinlandEnglish