FAKSIPALVELU

Siirtyminen sähköisen faksipalvelun käyttöön on vaivatonta ja mahdollistaa scannereiden ja printteriden integroimisen järjestelmään.

Analogi tai ISDN yhteyttä ei enään tarvita, vastaavasti fax laitteet voidaan vaihtaa sähköpostilaatikkoon. Fax palvelu tarjotaan palveluna hinnoitteluna 10 eur/kk per numero.

Palvelut

Saapuvat faksit:

Saapuvat faksit voidaan ohjata sähköpostiin, joka voi olla henkilön, ryhmän tai vaikkapa printterin sähköposti.

Saapuvat faksit ohjataan aina kuitenkin fax palvelun saapuneet kansioon, johon voidaan kirjautua osoitteessa fax.gbc.fi

Lähtevät faksit:

Fax palveluun kirjaudutaan https://fax.gbc.fi osoitteesta. Fakseja voidaan lähettää sivuston kautta liittämällä dokumentti liitetiedostoksi, laittamalla numeron ja painamalla lähetä nappia.

Printterit, tietokoneet ja mobiililaitteet käyttävät sähköpostia faksien lähettämiseen. Ne voidaan konfiguroida lähettämään fakseja, siten että smtp osoite on suojattu.

 

Salaus palvelu:

GBC voi salata minkä tahansa tiedoston minkä palvelu vastaanottaa, siten ettei kenenkään muun ole mahdollista avata dokumenttia kuin avaimen haltijan.

Asiakas voi käyttää omaa avainta tai generoida itselleen avaimen salaus palvelussa.

Palvelu toimii Javascript ohjelmointikielellä ja käyttäjän omassa selaimessa, joten kun avain luodaan sitä ei tallenneta GBC:n palvelimelle. Julkinen avain tallennetaan palvelimelle, koska sillä salataan tiedosto ja yksityinen avain säilyy asiakkaalla. Näin taataan se ettei kellään muulla ole yksityistä avainta kuin asiakkaalla. Avain tiedosto suojataan salasanalla ettei kukaan muu voisi käyttää avainta vaikka löytäisi sen.

FinlandEnglish