eQ Varainhoito

 

 

eQ-konserni on kotimainen varainhoitoon ja Corporate Finance -toimintaan keskittyvä yhtiöryhmä. Konsernin emoyhtiön eQ Oyj:n osake on listattuna NASDAQ OMX Helsingissä. Konserni tarjoaa asiakkailleen sijoitus- ja pääomarahastoihin liittyviä palveluita, yksilöllistä varainhoitoa, strukturoituja sijoitustuotteita, sijoitusvakuutuksia sekä laajan valikoiman kansainvälisten yhteistyökumppaneiden sijoitusrahastoja.

Varainhoidon asiakkaat ovat institutionaalisia sijoittajia ja yksityishenkilöitä. Konsernin hallinnoitavat varat olivat vuoden 2013 lopussa yhteensä 6,7 miljardia euroa. eQ on kasvanut viime vuosina yhdeksi Suomen suurimmista varainhoitajista. eQ:lla on Suomeen rekisteröityjä sijoitusrahastoja yli 30 ja niissä on hallinnoitavana noin 1,2 miljardia euroa asiakkaiden varoja. Kansainvälisten yhteistyökumppaneiden rahastoissa on asiakasvaroja noin 2,0 miljardia euroa ja Private Equity –varainhoidossa noin 2,7 miljardia euroa. Lisäksi konserniin kuuluva Advium Corporate Finance tarjoaa yritys- ja kiinteistöjärjestelyihin sekä pääomajärjestelyihin liittyviä palveluja. Konsernissa työskentelee yhteensä noin 80 rahoitusalan asiantuntijaa.

eQ IP puhelinjärjestelmä

eQ Valitsi GBC:n IP -vaihderatkaisun toimittajaksi, koska liiketoiminta eQ:lla on voimakkaassa kasvussa. Muutoksia joudutaan tekemään niin laitelisäysten, kuin fyysisten muuttojen osalta. Laitekanta IP -puhelimissa on kasvanut vuosien mittaan jo 100:aan IP -puhelimeen.

Keskeistä ratkaisussa:

  • IP -vaihderatkaisu GBC:n hallinnoimana
  • Puhelujen tallennus – lainsäädännön määrämä
  • eQ tarvitsi kumppanin, jonka kanssa muutokset pystytään tekemään joustavasti ja ripeästi
  • GBC vaihderatkaisu skaalautuu myös tulevaisuuden haasteille ja muutoksille
IP-Vaihderatkaisu 100%
IP-Vaihderatkaisu -puhelutallenteet 100%
IP-Vaihderatkaisu -puheluliikenteen hallinointi 100%
EQ
FinlandEnglish